Pruty a navijáky

Novinka 2018 Navijáky Daiwa LT
15.1.2018
Pro rok 2018 má firma DAIWA nový koncept navijáků (Light & Tough – Lehký & Pevný). Nové LT navijáky jsou výrazně lehčí a zároveň nabízí mnohem více síly a pevnosti, ne...
Novinka Nástrahy Westin
30.9.2015
Woblery Westin
Představujeme Vám novou unikátní vláčecí nástrahu HYBRID. Nástraha se skládá ze dvou částí. První část tvoří pevná hlava z plastu a druhá část je tělo z pevné naprosto realistické gumy. Obě části jsou mezi sebou spojeny zámkem. Ke každému Hybridu lze dokoupit náhradní gumové tělo, které se snadno vymění zasunutím do zámku.
Prut Norstream Dynamic CZ 602 UL
31.10.2011
Po několika vycházkách k vodě s prutem Areal dostávám možnost otestovat novinku pro rok 2011, kterou připravila firma Norstream. Je to prototyp prutu s označením DY CZ 602UL vrhací zátěž 0,8 - 4,5g. Jedná se o pokračování ve velmi kvalitní řadě prutů Dynamic II. Tato nová série prutů je určena pro lov hlavně tloušťů, kdy se jedná o doplnění mezery mezi pruty Areal a Stage.
Prut Norstream Areal 66L Jaeger
14.9.2011
Stále se snažíme hledat nějaké novinky, které by trošku provětraly naší peněženku a udělaly nám velkou pocitovou radost. Já této mánii propadám od dob, co se věnuji přívlači. Ze začátku jsem neměl dostatek finančních prostředků, ale s odstupem času jsem si postupně dopřával více a více radosti a rozšiřoval jsem svojí sbírku přívlačových prutů. Tato mánie se ještě prohloubila, když jsem se začal věnovat závodní přívlači, kde jsem zjišťoval, že mi jeden prut nestačí.
Prut Norstream Provokator PRS-592UL
12.8.2011
Přívlač je sportovní disciplína, ve které je potřeba neustále se rozvíjet, zdokonalovat a přizpůsobovat se. Dnešní možnosti jsou pro nás závodníky obrovské a je mnohdy velice těžké rozhodnout se, do kterých prutů budu investovat, je těžké rozhodnout se tak aby tyto pruty splnily mé vysoké požadavky jak na kvalitu tak funkčnost a neposlední řadě i po finanční stránce.
Pruty JAXON XT PRO
18.3.2011
Pruty JAXON XT PRO jsou v každém detailu absolutně TOP pruty, pro nadšence a fanoušky rybaření, vyrobené z nejlepších v současné době dostupných materiálů. Za účelem dosažení nejvyšší užitné hodnoty pro pruty XT-PRO návrháři firmy JAXON použili moderní postupy v technologii výrobního procesu. Pruty XT-PRO se reprezentují nejen vynikajícími funkčními vlastnostmi, širokou škálu modelů, ale také moderním střízlivým designem.
Veletrh FOR FISHING - PRAHA 2011
6.3.2011
V sobotu 26. února 2011 jsme se zúčastnili pražského rybářského veletrhu FOR FISHING. Je samozřejmé, že nám šlo především o výrobky spojné s lovem přívlačí. Tyto výrobky byly v pozadí stánků s kaprařinou, která rozhodně zabírala největší výstavní plochu. Což také poukazuje, na co se zaměřuje nejvíce rybářů. Ale i tak jsem několik zajímavých stánků a výrobků našli.
Navijáky na přívlač od firmy JAXON
20.1.2011
Firma JAXON nabízí velmi širokou škálu navijáků na přívlač s přední i zadní brzdou. Vlajkovou lodí je ZX MACHINE. Tento naviják patří do nejvyšší třídy co firma Jaxon vyrábí. Zde je několik základních technických informací. Naviják je osazen 10 OWC ložisky, multistop systémem ,cívky jsou vyráběny z jednoho kusu oceli CNC obráběním.
Jak si vybrat správný naviják DAIWA?
11.1.2011
Každý člověk, který se chce něčemu v životě věnovat naplno vždy přemýšlí nad otázkou. Co jsi koupit za nové užitečné věci, aby si usnadnil práci. Tohle samé se stává i v rybařině, když si chcete koupit něco nového. Chtěl jsem prvotně psát článek o novinkách, ale pak mě napadlo napsat spíš verzi článku, která aspoň poradí lidem, jak si vybrat tu správnou volbu navijáku.
Test vláčecího prutu NORSTREAM Stage
27.6.2011
Dnešní rybářský trh je bezesporu přeplněn velkým množstvím nejrůznějších vláčecích prutů. Klasický dělený vláčecí prut s délkou od 210 cm a testovací křivkou 10 až 30 g můžete pořídit od bezpočtu výrobců. Pokud ale máte zálusk na opravdu jemný prut určený výhradně k vláčení, zužuje se Váš výběr na několik málo modelů, většinou od renomovaných výrobců. Mně se v závěru sezóny 2010 poštěstilo odzkoušet jeden z těch mála hravých jemných proutků.

Aktuální zprávy

15.1.
2018

Akce!! Sleva 20%

Tradiční narozeninová sleva 20%. Letos proběhne od 10. února do 18. února.
24.3.
2015

Novinka 2015 Daiwa EXIST

Nejlepší přívlačový naviják na trhu!!! Již na Českém trhu.
Reklama
Reklama

Partneři webu

ČRS - Český rybářský svaz
MRS - Moravský rybářský svaz
Chytej.cz - Blíž k rybám
MRK.cz - stále na rybách
Rybářská speciálka Zábranský
Ofsetová tiskárna A.M.G.
contimex - reklamí agentura