Články

Novinka 2018 Navijáky Daiwa LT
15.1.2018
Pro rok 2018 má firma DAIWA nový koncept navijáků (Light & Tough – Lehký & Pevný). Nové LT navijáky jsou výrazně lehčí a zároveň nabízí mnohem více síly a pevnosti, ne...
Akce!! Sleva 20%
15.1.2018
Narozeninová sleva 20%
Tradiční narozeninová sleva 20%. Letos proběhne od 10. února do 18. února.
Novinka Nástrahy Westin
30.9.2015
Woblery Westin
Představujeme Vám novou unikátní vláčecí nástrahu HYBRID. Nástraha se skládá ze dvou částí. První část tvoří pevná hlava z plastu a druhá část je tělo z pevné naprosto realistické gumy. Obě části jsou mezi sebou spojeny zámkem. Ke každému Hybridu lze dokoupit náhradní gumové tělo, které se snadno vymění zasunutím do zámku.
Novinka 2015 Daiwa EXIST
24.3.2015
Nejlepší přívlačový naviják na trhu!!! Již na Českém trhu.
Woblery Jaxon ATRACT MULTI-PARTS
5.7.2014
Vícedílné woblery Jaxon
Nedávno jsem objevil nové vícedílné woblery tzv. swimbaity od firmy JAXON. Tyto sedmi a osmi-dílné jerky mě hned na první pohled oslovili, už jsem viděl ten perfektní chod díky těm mnoha...
Mistrovství republiky v lovu z lodí
23.8.2012
V letošním roce se koná první mistrovství republiky v lovu z lodí. Na několik otázek jsme se zeptali statního trenéra pana Josefa Zahrádky. roku 2002 se zúčastňujeme různých mezinárodních závodů jako je evropský pohár v lovu štik ve Vasterviku, Laplland fishing festival a další závody především ve Skandinávii na těchto závodech jsme dosáhli celkem dobrých výsledků.
Labští sumci na woblery - 2. část
3.8.2011
Mnoho rybářů se mě u vody ptá, zda-li na sumce použít vlasec nebo pletenou šňůru. Abych řekl pravdu nevím jestli dokážu na sto procent doporučit to nebo ono, ale můžu Vám předložit dle mého názoru klady a protiklady. Pletenka má jak víme daleko menší a nebo lépe řečeno nulovou průtažnost a tím pádem máme přímý kontakt s nástrahou a posléze i rybou. Vlasec zase daleko více pruží a funguje tím pádem jako jakýsi amortizér.
Kayakfishing - rybaření z kajaku - 1. část
19.5.2011
Až do minulé sezóny byly rybářům k dispozici pouze klasické pramičky a různé nafukovací šílenosti typu BellyBoat. Nyní rybářský řád umožňuje rybolov i z kajaků, které jsou k rybolovu určeny. Tímto se fanatikům do přívlače a muškaření nabízí nová dimenze lovu z lodě. Kajaky svojí podstatou nabízí „vodní“ alternativu k té naší oblíbené procházce u vody. Kombinují totiž několik vlastností, které žádný jiný tip plavidla nenabízí všechny.
Montáž pro metodu Drop Shot
5.5.2011
Tato metoda pochází z USA, takže její vznik je opět spojen s lovem basů. Vyžití této metody se však nevztahuje pouze na lov okounů, ale i candátů, štik a pstruhů. U této montáže je olovo umístěno na konci vlasce a háček s nástrahou je umístěn nad olovem. U Drop Shot metody je háček uvázán tzv. Palomarským uzlem, který garantuje 90 stupňový úhel háčku od návazce. Na háčku nabízené nástrahy vydávají jemné vibrace dokonce i v klidové fázi.
Striebornica CUP 2011 aneb na závodní návštěvě u sousedů na Slovensku
20.4.2011
Ding a dong, ding a dong. Je brzo ráno a do hlavy mi začíná bušit nepříjemný hlasitý zvuk budíku. Začínám si uvědomovat, že buď moc hulím nebo jsem doopravdy totální blázen, který se rozhodl vyzkoušet přívlačové závody na Slovensku. Jedná se o tradiční pohárový závod na jezeře Striebornica, které se rozkládá za obcí Moravany nad Váhom nedaleko Piešťan.

Aktuální zprávy

15.1.
2018

Akce!! Sleva 20%

Tradiční narozeninová sleva 20%. Letos proběhne od 10. února do 18. února.
24.3.
2015

Novinka 2015 Daiwa EXIST

Nejlepší přívlačový naviják na trhu!!! Již na Českém trhu.
Reklama
Reklama

Partneři webu

ČRS - Český rybářský svaz
MRS - Moravský rybářský svaz
Chytej.cz - Blíž k rybám
MRK.cz - stále na rybách
Rybářská speciálka Zábranský
Ofsetová tiskárna A.M.G.
contimex - reklamí agentura