Co odlišuje třpytky Mepps?

Technické týmy Mepps pracují ve výzkumných programech neustále s nejnovějšími informacemi, aby lépe pochopili chování ryb a vztah mezi podněty a fyziologickými reakcemi každého rybího druhu. Díky tomuto výzkumu tak může Mepps vytvářet nástrahy, které jsou dokonale sladěné s biologií ryb.

Kromě toho, továrna Mepps se jako jediná na světě specializuje na dokonalé mechanismy v technice chytání. Toto umožňuje dokonalou reprodukci efektivních signálů a zaručuje, že veškeré třpytky jsou vyráběny v souladu s vlastní odlišnou rybí citlivostí.

Třpytky jsou nejvíce užívané vláčecí nástrahy na světě. Proč?

Nepochybně je to pro jejich efektivitu a přitažlivost. Třpytka představuje pro rybu mnohem více než pouhou vizuální imitaci pronásledovatelné rybí kořisti. Ve skutečnosti je to složité mechanické zařízení vytvořené pro dosažení signálních sekvencí nejvíce podobných těm přirozeným, které uvolňují útočný instinkt rybího predátora. Je to mikro-zařízení nalaďující postupně vytvářené vibrace, optické a elektromagnetické efekty schopné spouštění reflexních reakcí predátorů vystavených těmto účinkům.





captcha

Poslat známému

Aktuální zprávy

15.1.
2018

Akce!! Sleva 20%

Tradiční narozeninová sleva 20%. Letos proběhne od 10. února do 18. února.
24.3.
2015

Novinka 2015 Daiwa EXIST

Nejlepší přívlačový naviják na trhu!!! Již na Českém trhu.
Reklama
Reklama

Partneři webu

ČRS - Český rybářský svaz
MRS - Moravský rybářský svaz
Chytej.cz - Blíž k rybám
MRK.cz - stále na rybách
Rybářská speciálka Zábranský
Ofsetová tiskárna A.M.G.
contimex - reklamí agentura