Informace o webu privlac.cz

Projekt privlac.cz je společným dílem party kamarádů, pro které je duševní drogou pobyt v přírodě, sportovní rybolov a především rybolovná technika přívlač. Smyslem a cílem tohoto rybářského serveru je hlavně podpora a propagace této nádherné rybolovné techniky.

Přívlač je pro nás koníček a také zábava, setkávání se u vody a také při společných diskuzích u sklenky vína a půlitru piva. Kromě běžné rybolovu také koketujeme se závodní přívlačí a účastníme se závodů v rámci oficiálních souteží vypsaných sportovním sekcí ČRS a MRS - LRU přívlač.

Kdo je privlac.cz?

 

Roman Stříž (BOB)
šéfredaktor, administrátor webu

Základní info: Svobodný. Nejraději chytá okouny do velikosti 25 cm, protože větší chytat zatím neumí. Velká ryba se mu zatím vyhýbá, kromě chycení svého kamaráda na woblera při snaze chytit obřího candáta na řece Dyji. Rád také navštěvuje pstruhové říčky a potoky, kde se kochá krásnou přírodou, množstvím volavek a kormoránů, norků a také všech možných nelososovitých druhů ryb, které jeho blízké pstruhové vody obývají.

David Koudelka
redaktor

Základní info: Stav ženatý. Když žena není doma spává obklopen všemi možnými druhy smáčků, protože smáčkování je jeho nejoblíbenější metoda přívlače. Dodnes se težko smiřuje s faktem, že za otce českého smáčkování je považován Milan Rozsypal a proto, aby nezůstal pozadu vymyslel speciální smáčkovací postoj, kterému všichni společně říkáme křetínský koudelák. Je možné, že si tento postoj David nechá do budoucna patentovat.

Tomáš Koudelka
redaktor

Základní info: Svobodný. Kromě velké ryby čeká na nějakou krásnou rybářku, která bude umět vařit a také občas chytat menší ryby než on. Specialista na candáty a okouny. Někdy koketuje s muškařením a to z toho důvodu, aby nám předával správné návyky pro ochranu ryby, které se v muškařine praktikují. Na rybařinu má jako jediný z celého redakčního týmu papíry, protože vystudoval tento obor na vysoké škole.

Michal Janoušek
redaktor

Základní info: Specialista na tlouště. Vycházky k vodě většinou tráví neustálým soutěžením s ostatními, protože každý společný rybolov chápe jako jeden velký závod. Dlouhé zimní večery tráví výrobou a úpravou vláčecích nástrah. Všechny nástrahy osazuje trojháčky a jednoháčky bez protihrotu, aby co nejméně ubližoval rybám a také svým kamarádům, jelikož při našich soutěženích velice často používá nečestné a násilnické metody, které mají jeho ego dovést vždy k výhře.

Martin Minář
administrátor webu

Základní info: Benjamínek celého redakčního týmu. Specialista na čísla, vzdálenosti a také na komunální politiku a výpočetní techniku. Jeho vzorem jsou oba dva bratři Koudelkové, od kterých by se rád naučil všem možným rybolovným technikám, které by mu umožnily porážet své kolegy při rybářských závodech. Nejraději chytá okouny a candáty a také někdy při vycházkách k vodě lelky.





captcha

Poslat známému

Aktuální zprávy

15.1.
2018

Akce!! Sleva 20%

Tradiční narozeninová sleva 20%. Letos proběhne od 10. února do 18. února.
24.3.
2015

Novinka 2015 Daiwa EXIST

Nejlepší přívlačový naviják na trhu!!! Již na Českém trhu.
Reklama
Reklama

Partneři webu

ČRS - Český rybářský svaz
MRS - Moravský rybářský svaz
Chytej.cz - Blíž k rybám
MRK.cz - stále na rybách
Rybářská speciálka Zábranský
Ofsetová tiskárna A.M.G.
contimex - reklamí agentura