Veletrh FOR FISHING - PRAHA 2011

V sobotu 26. února 2011 jsme se zúčastnili pražského rybářského veletrhu FOR FISHING. Je samozřejmé, že nám šlo především o výrobky spojné s lovem přívlačí. Tyto výrobky byly v pozadí stánků s kaprařinou, která rozhodně zabírala největší výstavní plochu. Což také poukazuje, na co se zaměřuje nejvíce rybářů. Ale i tak jsem několik zajímavých stánků a výrobků našli.

Z velkých výrobců byla zajímavá expozice firmy Normark, která představovala výrobky firem RAPALA, Storm, Plano , Humminbird, Shimano a dalších.

FOR FISHING 2011

Z výrobků mě zaujali japonské pruty firmy shimano -YASEI.  Svým designem nezapřou japonský styl a i jejich vlastnosti se jeví velmi dobře. Jedná se o pruty s rychlou akci a z mého pohledu i s velice příjemným vzhledem.

FOR FISHING 2011

Z dalších velkých prodejců nás zaujala firma SPRO, nabízející i výrobky firmy Gamakatsu. V nabídce firmy Gamakatsu jsou velice zajimavé a kvalitní háčky se vzory které na české trhu podstatě chybí a mají přímé využití k lovu přívlačí. Mě rozhodně zaujaly jednoháčky s velkým očkem, které lze připevnit na wobler nebo plandavku přes  pružinový kroužek.

FOR FISHING 2011

Dále mě oslovily i swimbaity firmy SPRO - BBZ. Které nejsou zase až taková novinka, ale svým designem jsou velice povedené.

FOR FISHING 2011

Jako tradičně byl poměrně veliký zájem i o stánek firmy RED BASS nabízející woblery, třpytky ale především smáčky.

FOR FISHING 2011

Firma Lovy Brno na veletrhu představila své novinky od firmy JAXON pro letošní rok a podle přístupu prodavačů je vidět, že přívlači skutečně rozumí.

FOR FISHING 2011

Novinkou byli i mikroplandavky dovážené firmou U HABAKUKA. Tam jsem byl trochu na rozpacích, jestli tuto nástrahu nazývat plandavkou. Ale v podstatě je jedno jak nástrahu nazvat, ale spíše jak na ni budou reagovat ryby.

FOR FISHING 2011

Velký zájem byl i o firmu rybařskehačky.cz nabízející netradiční druhy smáčků, nymph, wolframové kuličky a samozřejmě rybářské háčky.

FOR FISHING 2011

Samozřejmě na výstavě se nacházelo mnohem více vystavovatelů, z nich zajímavé expozice nabízely firmy MONFISH, LOVEC-RAPY atd. FOR FISHING 2011 už je za námi a nezbývá, než se těšit na další ročník. Tomáš Koudelka.





captcha

Poslat známému

Aktuální zprávy

15.1.
2018

Akce!! Sleva 20%

Tradiční narozeninová sleva 20%. Letos proběhne od 10. února do 18. února.
24.3.
2015

Novinka 2015 Daiwa EXIST

Nejlepší přívlačový naviják na trhu!!! Již na Českém trhu.
Reklama
Reklama

Partneři webu

ČRS - Český rybářský svaz
MRS - Moravský rybářský svaz
Chytej.cz - Blíž k rybám
MRK.cz - stále na rybách
Rybářská speciálka Zábranský
Ofsetová tiskárna A.M.G.
contimex - reklamí agentura