Pruty JAXON XT PRO

Podle všeobecného přesvědčení jsou rybáři národem pragmatiků, které uspokojí veškeré vybavení a bude jim sloužit po mnoho let. Je to skutečně pravda? Mnozí z nás rybářů často sní o lepším vybavení, které by bylo dokonale sladěno s našimi dovednostmi a potřebami a nabídlo nám co nejvyšší užitnou hodnotu. Skupina "rybářů snílků", se stále zvětšuje nejen ve světě, ale také v České republice. Pro tyto rybáře jsou vytvářeny nové konstrukce, zdokonalovány a modernizovány starší modely, experimentuje se s novými materiály. Každý s těchto snílků většinou předem ví co může od vybavení očekávat, můžeme klidně říct, že jsou to opravdový znalci. 

Pro tyto rybáře jsme navrhli celou rodinu prutů XT -PRO. Jsou to v každém detailu absolutně TOP pruty, pro nadšence a fanoušky rybaření, vyrobené z nejlepších v současné době dostupných materiálů. Za účelem dosažení nejvyšší užitné hodnoty pro pruty XT-PRO návrháři firmy JAXON použili moderní postupy v technologii výrobního procesu. Pruty XT-PRO je vyjímečné rybářské nářadí, reprezentující se nejen funkčními vlastnostmi, širokou škálu modelů, ale také moderním střízlivým designem. 

Pruty XT-PRO jsou děleny na dvě hlavní skupiny: 

  • XT-PRO LIMITED EDITION
  • XT-PRO NEW GENERATION

Pruty XT-Pro Limited Edition jsou exkluzivním nářadím. Reprezentují se nejen funkčními vlastnostmi, širokou škálu modelů a především, moderním, střízlivým designem - střídmě zdobenými matnými blanky. Samozřejmostí jsou špičkové úchyty navijáků od firmy Fuji a profilované rukojeti z plného korku. Rybářské pruty jsou osazeny věhlasnými japonskými očky Fuji Alconite.

XT-PRO LIMITED EDITION SPINNING

Je skupina prutů vybavená přívlačovými očky a rukojetí FUJI. Blanky s velmi vysokou konvergencía extrémní akcí. Rychlá reakce a dobré vedení nástrahy.

Přívlač - Pruty JAXON

XT-PRO LIMITED EDITION JIG SPIN

Pruty s chvějivou špičkou z plného uhlíkového haigh modul carbon materiálu. Jig Spin řada je určena na chytání pomocí nástrah z měkého plastu s jigovou hlavičkou.

Přívlač - Pruty JAXON

XT-PRO NEW GENERATION Royal Spinning

Skupina perfektně vyvážených, dynamických, přívlačových prutů s dělenou rukojetí. Průměrná hodnota akce. Rybářské pruty se vyznačují velmi nízkou hmotností při zachování vynikajících parametrů. Každý fanoušek moderní přívlače najde v rodině XT-PRO NEW GENERATION Royal Spinning pruty, které budou dokonale přizpůsobeny jeho potřebám.

Přívlač - Pruty JAXON

XT-PRO New Generation Fast Tip Spin

jsou přívlačové pruty s velmi rychlou akcí. Doporučuje se pro rybolov na pletené šňůry a na všechny způsoby vláčení, při nichž hraje klíčovou důležitost rychlost vedení a přímý kontakt s nástrahou.

Přívlač - Pruty JAXON

XT-PRO NEW GENERATION ROYAL ERA SPIN

Krátké velmi lehké přívlačové pruty s dělenou rukojetí. Středová akce. Pro opravdové fajnšmekry, kteří si chtějí vychutnat každého okounka. Lehčí verze 2-9 gramů pro chytání na mikronástrahy a lehké twistery. Těžší verze 4-16 gramů pro chytání na třpytky a woblery.

Přívlač - Pruty JAXON





captcha

Poslat známému

Aktuální zprávy

15.1.
2018

Akce!! Sleva 20%

Tradiční narozeninová sleva 20%. Letos proběhne od 10. února do 18. února.
24.3.
2015

Novinka 2015 Daiwa EXIST

Nejlepší přívlačový naviják na trhu!!! Již na Českém trhu.
Reklama
Reklama

Partneři webu

ČRS - Český rybářský svaz
MRS - Moravský rybářský svaz
Chytej.cz - Blíž k rybám
MRK.cz - stále na rybách
Rybářská speciálka Zábranský
Ofsetová tiskárna A.M.G.
contimex - reklamí agentura