LRU přívlač

Norstream Cup 2011 z pohledu závodníka
18.11.2011
V loňském roce jsem se zúčastnil velmi prestižního závodu Norstream Cup, a tak jsem si řekl, že si tyto závody nemůžu nechat ujít ani v roce 2011. Letošní ročník pořádala firma Norstream ve spolupráci s Českým přívlačovým reprezentačním týmem. Závody proběhly 5.11.2011 na soukromé přehradě v Jestřabicích. Dostat se na tyto závody nebylo vůbec jednoduché, ale nakonec se mi to podařilo.
2. liga skupina B - 2. kolo - Litovel 2011
7.7.2011
Druhé kolo 2. ligy skupiny B proběhlo tak jako loni v Litovli. Závod opět parádně nachystal Forestův team. Jelikož pánové už nachystali i první kolo, tak jim patří velké poděkování. Ranní závod se chytal na Moravě nad městem a odpoledne se chytalo ve městě Litovli. Po loňském se očekávalo roce velké množství jelců a okounů. Bohužel počasí bylo proti, takže ryb bylo méně, ale i přesto to byl krásný závod.
Mistrovství ČR juniorů aneb GRILL TEAM zabral
30.6.2011
Ve dnech 25.-26.6. 2011 proběhlo v Týně nad Vltavou Mezinárodní mistrovství České republiky juniorů v přívlači. Grill team měl v na mistrovství dva chytající závodníky - Martina Svobodu a Ondru Duška v kategorii do 21 let (Béda Nikl junior byl také nominován, ovšem z osobních důvodů se nemohl zúčastnit) a dva zástupce v pozici trenérů v kategorii dětí do 15 let - Míru Návaru alias Číčana u svého jihočeského závoďáčka a Otu Hlaváče u tří závodníků z Mladé Boleslavi.
Setkání výběru reprezentace v přívlači 2011
1.6.2011
Na sobotu 28. 5. 2011 bylo naplánováno setkání širší nominace reprezentace v přívlači pro rok 2011. Jako revír pro chytání byla vybrána pstruhová Ohře8a. Ráno v šest hodin vyjíždíme z Boleslavi spolu s Pavlem Vokálem a Otou Hlaváčem směr Žatec. Cesta byla prázdná a jelo se v pohodě. Třicet kilometrů před Žatcem předjíždíme známé auto bratří Čepeláků, kteří tam také směřují. Zavěšují se za nás, protože poslední kus cesty k vodě je dost komplikovaný, tak je vedeme.
Mistrovství SR v přívlači na horské řece POPRAD
26.5.2011
Na letošní mistrovství Slovenska, které se konalo ve dnech 13. - 15. 5. 2011, jsem se obzvlášť těšil. Především kvůli tomu, že jsme jeli jako parta kamarádů, jejichž složení se shodou okolností ani moc nebude lišit od sestavy, v jaké se zúčastníme MS v Itálii. Faktem je, že přestože jsme chytali každý sám za sebe, ujistili jsme se, že i výjezd a přípravy na hry v Itálii, můžeme krásně zvládnout jako jeden tým.
GEMÁČEK a JAVORNÍČEK opět na rybách. Tentokrát na přehradě v Jestřabicích.
22.4.2011
Brněnský Nadační fond Gemáček a Javorníček pracuje ve prospěch Domova pro osoby zdravotně postižené Javorník ve Chvalčově u Bystřice pod Hostýnem. Významným partnerem fondu je olympijský vítěz z Pekingu ve střelbě David Kostelecký. Od roku 2009 je partnerem nadačního fondu také reprezentační tým v ČR v přívlači.
Striebornica CUP 2011 aneb na závodní návštěvě u sousedů na Slovensku
20.4.2011
Ding a dong, ding a dong. Je brzo ráno a do hlavy mi začíná bušit nepříjemný hlasitý zvuk budíku. Začínám si uvědomovat, že buď moc hulím nebo jsem doopravdy totální blázen, který se rozhodl vyzkoušet přívlačové závody na Slovensku. Jedná se o tradiční pohárový závod na jezeře Striebornica, které se rozkládá za obcí Moravany nad Váhom nedaleko Piešťan.
JAXON – LOVY PSTRUHŮ 2011
31.3.2011
V sobotu 26. 3. 2011 se na Jestřabické přehradě odehrál pohárový závod JAXON – LOVY PSTRUHŮ. Pětikolového přívlačového klání se zúčastnilo 113 závodníků z ČR a Slovenska. Z Letovic nás vyrazilo sedm fandů přívlače a z Brna ještě tři borci z týmu vláčíme.cz. Náš plánovaný odjezd v brzkých ranních hodinách se jako vždy zdržel. Tentokrát časový harmonogram nezvládl Martin, protože zaspal. Se 40-minutovým zpožděním jsme vyrazili směr Jestřabice.
OKOUN SPINNING CUP 2010
25.1.2011
Závod se konal na revíru Příštpo u Jaroměřic nad Rokytnou. Pro nás to byl po zimě první přívlačový závod a tak jsme se opravdu těšili. Spolu s námi se zúčastnili např.kamarád František Cafourek a státní trenér přívlače David Maixner. Závod byl šestikolový s rotací po každém kole a přestávkou na oběd. Revír byl před závodem dobře zarybněn, takže první kola se ryby podle předpokladu chytaly hodně a postupem aktivita ryb slábla.
2. liga sk. B - 2. kolo Litovel - 2010
5.1.2011
Ve dnech 17.-18.7. 2010 se konalo 2.kolo II.ligy skupiny B v Litovli. Jak jednoduše to zní, ale já jsem byl pověřen organizací těchto závodů. Po roce závodění mě Standa Pernický požádal, zda bych byl ochoten pořádat závody na revíru v blízkostí mé mateřské MO, aby se závody nepořádali pořád na stejných revírech. A tak jsem navštívil schůzi výboru MO Litovel a zeptal se, jestli bych mohl pořádat na revíru Morava 19 rybářské závody.

Aktuální zprávy

15.1.
2018

Akce!! Sleva 20%

Tradiční narozeninová sleva 20%. Letos proběhne od 10. února do 18. února.
24.3.
2015

Novinka 2015 Daiwa EXIST

Nejlepší přívlačový naviják na trhu!!! Již na Českém trhu.
Reklama
Reklama

Partneři webu

ČRS - Český rybářský svaz
MRS - Moravský rybářský svaz
Chytej.cz - Blíž k rybám
MRK.cz - stále na rybách
Rybářská speciálka Zábranský
Ofsetová tiskárna A.M.G.
contimex - reklamí agentura