JAXON – LOVY PSTRUHŮ 2011

V sobotu 26. 3. 2011 se na Jestřabické přehradě odehrál pohárový závod JAXON – LOVY PSTRUHŮ. Pětikolového přívlačového klání se zúčastnilo 113 závodníků z celé naší republiky a Slovenska.

Z Letovic nás vyrazilo sedm fandů přívlače a v místě dění jsme měli sraz ještě se třemi borci z týmu vláčíme.cz. Náš plánovaný odjezd v brzkých ranních hodinách se jako vždy zdržel. Tentokrát časový harmonogram nezvládl Martin. Zaspal. Takže jsme se 40-minutovým zpožděním a po střechu přeplněným autem vyrazili směr Jestřabice.

Losování nás rozhodilo kolem celé přehrady. Laďa M., Tom, Dušan, Martin a Drahoš začínali první kolo pod chatou a na hrázi. Zde se pstruzi opravdu chytali a oni končili až s patnácti kousky (někteří se museli hned mobilním telefonem pochlubit a nám na druhé straně „zvednout sebevědomí“).

Přívlač - závody Jestřabice   Přívlač - závody Jestřabice - David zdolává malou rybu

V ostatních kolech měli alespoň na co vzpomínat. Ale i pro nás na protějším břehu dopadlo 1. kolo nad očekávání dobře. Všichni jsme měli rybu. A tak se nám dařilo i následující dvě kola. Takže do přestávky jsme v celé sestavě bojovali o poháry. Během přestávky se k obědu podával vynikající guláš. Při jídle jsme si předávali zkušenosti z prvních třech kol. Top žebříček nástrah byly rotačka, nymfa a plandavka – většinou v růžové.

4. a 5. kolo ukončilo naše snažení o cenné kovy, ale i ostatní ceny. Kromě Drahoše jsme střídavě v posledních kolech vychytali nuly. Někteří i v obou. Náladu nám to ale nezkazilo, protože i přes neúspěch jsme si nádherně zachytali.

Přívlač - závody Jestřabice - trenér týmu vláčíme.cz  Přívlač - závody Jestřabice - vyhlášení výsledků

Při vyhlášení výsledků bylo oznámeno, že se chytilo 2 242 kusů ryb a největší z nich ulovil Jaromír Čapka - štika 78 cm. Za tento úspěch převzal krásný pohár z rukou pana Vybírala, majitele firmy Lovy.

Na stupních vítězů stanuli:

  1. Jožka Foltýn
  2. Marian Michalka
  3. Vlasta Němec

A z nás:

  • Nejúspěšnější - Drahoslav Janků
  • Nejšťastnější - Vladislav Václav
  • Nejsmutnější - Jan Stránský

Touto cestou děkujeme manželům Šlesingerovým a firmě Lovy za pěkný první závod sezóny 2011.
Nashledanou na příštích závodech. David Koudelka.





captcha

Poslat známému

Aktuální zprávy

15.1.
2018

Akce!! Sleva 20%

Tradiční narozeninová sleva 20%. Letos proběhne od 10. února do 18. února.
24.3.
2015

Novinka 2015 Daiwa EXIST

Nejlepší přívlačový naviják na trhu!!! Již na Českém trhu.
Reklama
Reklama

Partneři webu

ČRS - Český rybářský svaz
MRS - Moravský rybářský svaz
Chytej.cz - Blíž k rybám
MRK.cz - stále na rybách
Rybářská speciálka Zábranský
Ofsetová tiskárna A.M.G.
contimex - reklamí agentura