Zahraniční výpravy

Oostvoornse Meer
22.12.2010
Pod tímto názvem se skrývá jeden z nejlepších jezerních pstruhových revírů v Evropě. Je to 233 hektarové holandské jezero, které se nachází v těsné blízkosti Severního moře. Za velkými bojovnými pstruhy se sem sjíždí nadšení rybáři z celého kontinentu. Asi nejčastěji tu narazíte na Angličany, Němce, Francouze a samozřejmě na místní lovce. Nad přívlačí zde zatím mezi rybáři převažuje muškaření, ale podle našich zkušeností se tu dají ryby velmi dobře nachytat i na vláčku.
Návrat k jezeru ASNEN
19.12.2010
Rok se zase sešel s rokem, je tu říjen 2010 a my opět stojíme na břehu jezera Asnen plni očekávání trofejních candátů a okounů. Naše skupinka nadšenců se rozrostla o dva členy Kubu a Michala takže jsme teď Michalové dva. Po vyřízení formalit se ptáme starého Johnsona jak to vypadá a dostáváme ne zrovna dobrou odpověd. Neustále se mění tlak a ryby zkrátka nežerou. Tak to je mazec, ale uvidíme třeba se to zlomí.
Za štikami na jezero Asnen
6.12.2010
Je druhý týden v květnu pátek a naše skupinka vláčecích nadšenců míříme směr jezero Asnen. Jezero Asnen se nachází asi 150km od města Malmo. Je to typické švédské jezero s nádhernou přírodou, plné zátok s lekníny a stulíky a to hlavní pro nás plné velkých ryb.Jelikož je to naše první společná výprava do švédska všichni se těšíme jako malí kluci. Najednou je 8. května a my namačkáni v Laďovém romsteru opravdu jedeme.
NORSKO 2010
6.12.2010
Jsou rybářské servery a cestovní kanceláře, které se zabývají pouze touto severskou zemí a specializují se na ni. Já bych se chtěl na rybářskou výpravu do Norska podívat trochu netradičním způsobem, a to co všechno si musíme předem zjistit a na co se připravit. Cena nafty je v Norsku o poznání vyšší než u nás. Jeden litr se pohybuje kolem 40 Kč. Čerpací stanice jsou na kvalitní úrovni, ale na naše poměry jsou vzdáleny dost daleko od sebe. Například na severu Švédska to může být i 100 km.
Španělsko - Rio EBRO
4.10.2010
V poslední době se stále více rybářů pokouší splnit si své sny za hranicemi vlasti. Právě Španělsko je mezi našimi rybáři v dnešní době velmi populární a nejnavštěvovanějším místem je samozřejmě známá soustava přehrad na řece Rio Ebro. Článků o Ebru typu „přijeli jsme, viděli jsme, nachytali jsme“ už bylo napsáno bezpočet. Já se zaměřím a snad i poradím, jak se k vysněnému Ebru dostat.

Aktuální zprávy

15.1.
2018

Akce!! Sleva 20%

Tradiční narozeninová sleva 20%. Letos proběhne od 10. února do 18. února.
24.3.
2015

Novinka 2015 Daiwa EXIST

Nejlepší přívlačový naviják na trhu!!! Již na Českém trhu.
Reklama
Reklama

Partneři webu

ČRS - Český rybářský svaz
MRS - Moravský rybářský svaz
Chytej.cz - Blíž k rybám
MRK.cz - stále na rybách
Rybářská speciálka Zábranský
Ofsetová tiskárna A.M.G.
contimex - reklamí agentura