První společný rybolov přívlačové reprezentace v roce jedniček

Ve dnech 19. a 20. března 2011 na Jestřabické přehradě proběhlo první letošní setkání České přívlačové reprezentace. Nový státní trenér Jiří Špáda toto setkání svolal pro bližší seznámení nováčků týmu s budoucí prací a celkově s celým týmem. Nedílnou součástí cílů výpravy bylo setkání s týmem aktuálních mistrů svět ze Slovenské republiky a dohoda na dílčí spolupráci. V neposlední řadě své vize a plány podrobněji představoval také nový manager státní reprezentace František Cafourek.

Vzhledem k brzkému datu a letošním klimatickým podmínkám se setkání stalo pro většinu účastníků první příležitostí k provětrání v zimě odpočívajícího náčiní a v praxi vyzkoušení přes zimu nově vymyšlených a vylepšených nástrah. Studeným víkendem znechuceným rybám se nechtělo výrazněji spolupracovat, ovšem už od samého začátku rodinné duo závodníků Jožka a Martin Foltýnovi ukazovalo, že jsou na přehradě doma a jejich pod náporem vzdorujících ryb ohnuté pruty  předznamenávají začátek další úspěšné sezóny.

Tomáš Krejča jako jediný šťastlivec zateplený a chráněný proti studenému větru ve své týmové bundě Tilak dokázal k záběru přesvědčit hned několik proškolených duháků na přivezený prototyp nástrahy ,,pracovně tzv. šéfovky“ kombinující výhody třpytek a gumových nástrah. Benjamínci týmu Milan Měsíček a Oto Hlaváč nasazením a úlovky dokazovali, že si pozvání zasloužili a rozhodně s mazáky neztráceli na bodech. Neustále diskutující trenér s manažerem nakonec také převedli několik nezvyklých řešení jak k záběru vyprovokovat ochytané neaktivní ryby.

První letošní akce své cíle splnila a ihned začínají přípravy na nové setkání, to již proběhne v kompletní sestavě na proudné pstruhové vodě. Příští akce bude významněji výkonnostně laděna s pevně daným režimem práce závodníků a asistentů ladících formu na blížící se Mistrovství světa v přívlači v Itálii.

LRU přívlač - soustředění reprezentace ČR v přívlači





captcha

Poslat známému

Aktuální zprávy

15.1.
2018

Akce!! Sleva 20%

Tradiční narozeninová sleva 20%. Letos proběhne od 10. února do 18. února.
24.3.
2015

Novinka 2015 Daiwa EXIST

Nejlepší přívlačový naviják na trhu!!! Již na Českém trhu.
Reklama
Reklama

Partneři webu

ČRS - Český rybářský svaz
MRS - Moravský rybářský svaz
Chytej.cz - Blíž k rybám
MRK.cz - stále na rybách
Rybářská speciálka Zábranský
Ofsetová tiskárna A.M.G.
contimex - reklamí agentura