Ideální spojení vybavení pro UL přívlač

Mé ruce vyzkoušely mnoho prutů i navijáků a při tomto nekonečném hledání ideálu jsem narazil na velmi vyzývavou kombinaci. Postupem času mě oslovila zřejmě na podstatně delší časový horizont. Provedl jsem spojení prutu Areal 66L značky Norstream a navijáku Daiwa Luvias 2506.

Rybáři, kteří se baví UL přívlačí, ocení v této kombinaci více aspektů. Před prvním nahozením se každý zastaví nad velmi nízkou hmotností této soustavy špičkového vybavení. Celková hmotnost činí pouhých 287g. Nesnáším dřinu s těžkým vybavením. Takto vydržím lovit i několik dnů bez únavy.

Areal se vyznačuje vynikající odhozovou vlastností. Jakmile je cívka Luviase plná vlasce, tak jsou hody neskutečně daleké. Areal působí trochu tvrdším a rychlým dojmem. Práce s nástrahou je však naprosto bezchybná, velmi snadná a zábavná. Zdolávání ryby je opravdovým zážitkem.

V této kombinaci je ideální použití vlasce 0,12-0,14mm. Nástrahy volím v rozmezí 1-5g. Nejvíce mě oslovil lov s woblery, ale i rotačky a gumové nástrahy se vodí stejně dobře. Luvias lov doplňuje přesnou a citlivou brzdou a lehkým navíjením. Tuto kombinaci jsem použil při závodech MS v Chorvatsku, stejně jako i ostatní členové týmu.

David Maixner
www.repre-privlac.cz





captcha

Poslat známému

Aktuální zprávy

15.1.
2018

Akce!! Sleva 20%

Tradiční narozeninová sleva 20%. Letos proběhne od 10. února do 18. února.
24.3.
2015

Novinka 2015 Daiwa EXIST

Nejlepší přívlačový naviják na trhu!!! Již na Českém trhu.
Reklama
Reklama

Partneři webu

ČRS - Český rybářský svaz
MRS - Moravský rybářský svaz
Chytej.cz - Blíž k rybám
MRK.cz - stále na rybách
Rybářská speciálka Zábranský
Ofsetová tiskárna A.M.G.
contimex - reklamí agentura